CRYSTAL FIELD DOO

Crystal Field d.o.o. je osnovano 2013. godine. Kompaniju je osnovalo Privredno društvo Dvor Komerc d.o.o. koje se bavi građevinarstvom od 1991. godine.

Crystal Field d.o.o. je aktivno Privredno društvo sa sedištem u Gornjem Milanovcu.

Bavimo se proizvodnjom osvežavajućih pića, mineralne vode i ostale flaširane vode.

Fabrika se nalazi na padinama planine Maljen, kod tromeđe Kolubarskog, Moravičkog i Zlatiborskog okruga, odnosno tromeđe opštine Požega, Gornji Milanovac i Valjevo.

Proizvodni pogon se nalazi na prostoru sela Bogdanica, udaljen svega desetak kilometara severozapadno od Divčibara, a na 124 kilometara od Beograda.

Crystal Field je jedna od retkih kompanija u regionu koja poseduje energetski pasoš. Kompletna fabrika je izgrađena tako da zadovoljava sve uslove energetske efikasnosti.

Kompletan proizvodni program zadovoljava sve svetske standarde, deluje lekovito i potiče iz najlepšeg dela Srbije.

Iz svog proizvodnog asortimana, posebno se ponosimo sa dva proizvoda, MG 115 H2O i CRYSTAL MG H2O vodom. Vode koje možete kupiti u savršeno dizajniranoj PET ambalaži za koju smo i dobili nagradu za dobar dizajn na Novosadskom sajmu poljoprivrede 2014. godine, a koju nam je uručila Privredna komora Vojvodine.

Crystal vode spadaju u grupu magnezijumskih voda, sa visokom koncentracijom Mg (Magnezijuma) i niskim sadržaje soli, Na (Natrijuma). Kao takve, ove vode se mogu slobodno konzumirati u željenim količinama, i preporučuju se svim uzrastima.